top of page

Rólunk

Az Erika Panzió Kalotaszentkirályon a 445. házszám alatt biztosít szállást az Erdélybe látogató vendégeknek, a Székelyföldre utazóknak, akik szívesen megpihennének félúton, és azoknak akik ezen a csodálatos vidéken szeretnének eltölteni pár felejthetetlen napot. Az ide látogatóknak lehetőségük van megismerkedni a kalotaszentkirályi hagyományokkal, szokásokkal. Megtekinthetik a hagyományos kalotaszegi szobát, kalotaszegi viseletet, varrottasokat, de akár magukra is ölthetik a hímzett bujkát, pártát, rakott szoknyákat. Nyáron lehetőség van a környéket lovasszekérrel, télen pedig lovasszánnal körbejárni.

Panziónkban 1 és 2 ágyas szobák állnak az ide látogatók rendelkezésére, kérésre félpanziót biztosítunk, reggelivel, és három fogásos vacsorával, illetve finom házi pálinkával. A panzióhoz tartozó nagy udvarban parkolási lehetőség van, emellett hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, TV, internet/wifi és központi fűtés szolgálja a vendégek kényelmét. Lehetőség van kerti sütögetésre majd a finomságok elfogyasztására a kerti lugasban.

Panziónk a téli időszakban, november 1 - március 1 között zárva van.

Szeretettel várjuk kedves vendégeinket bízva abban, hogy az Erika Panzióban a nyugodt pihenés mellett felejthetetlen élményekkel is gazdagodnak az itt tartózkodásuk idején.

bottom of page